Støtt Stokke IL!

HER ER ULIKE MÅTER Å STØTTE STOKKE IL PÅ:

Bli Idrettsvenn
Er du tidligere idrettsutøver, mosjonist eller bare synes at idrettslaget gjør en god jobb for barn og unge i Stokke? Vi gir deg nå muligheten til å bidra for å støtte opp om det arbeidet idrettslaget gjør. Ved å tegne deg som Idrettsvenn vil du være med å bidra til det frivillige arbeidet som idrettslaget utfører.

Pris for å bli Idrettsvenn er 300,- kroner årlig.

Som Idrettsvenn vil du være medlem av Stokke Idrettslag med de rettigheter dette innebærer. I tillegg har du mulighet til å angi hvilken gruppe i Stokke IL du ønsker å støtte spesielt ved å krysse av for dette. Du vil også motta informasjon om våre aktiviteter og produkter. For å bli Idrettsvenn, ta kontakt på epost medlem@stokkeil.no.

Vennlig hilsen
Hans Martin Bærefjell
Leder Stokke IL

Klubbavtalen kommer Stokke IL til gode!

Sport 1 Revetal er Stokke ILs utstyrsleverandør. Klubbkolleksjonen kan sees herSamarbeidet gjør at våre medlemmer alltid har 20 % på alle varer i klubben, og i løpet av hvert år arrangeres det klubbuker hvor det er 30 % rabatt på alt uten om sykler og elektronikk. 

Vi er veldig fornøyde med Sport 1 Revetal og setter stor pris på samarbeidet. Under kan du enkelt tegne klubbavtale som kan benyttes av deg og dine nærmeste. Hvis du benytter klubbavtalen går 5 % tilbake til Stokke IL! 

Trykk her for å tegne klubbavtale!

Brødavtalen som støtter Stokke IL!

Til NM på ski i 2010 fikk vi til en avtale med «Baker Marcussen» om et eget NM-brød. Denne avtalen lever i beste velgående og NM-brødet selges fortsatt. Stokke IL mottar 1kr pr. solgte brød. 

Brødet kan du få kjøpt hos Meny Stokke og andre dagligvarebutikker i blant annet Tønsberg, Sandefjord, Revetal og Larvik. 

Kjøp gjerne brødet – det er både sunt og godt, samt at du støtter Stokke IL samtidig.

Strømavtale som støtter Stokke IL! 

Kraft til idretten slår to fluer i ett smekk: Pengestøtte til Stokke IL og billigere strømregning til deg. For hver kWh du forbruker, betaler Kraft til idretten 1 øre direkte til Stokke IL. Det kan bli mye penger for klubbene som får mange venner med på laget. 

Bytt – Spar – Støtte Stokke IL!

Bytt strømavtale her:
https://www.krafttilidretten.no/club/stokke-idrettslag

Støtt Stokke IL gjennom Norsk Tipping!

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Velg Stokke IL som din grasrotmottaker slik at vi får 7% av din spillinnsats. 

Bytt til Stokke IL her: 
https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/din-mottaker/971321059

Kjøp toalett- og tørkeruller, og støtt Stokke IL!

Stokke IL tilbyr salg av toalett- og tørkeruller av høy kvalitet til gode priser. Rullene leveres i sekker, og selges ferdig levert hjemme hos deg. 

Sekk med 42 toalettruller: 350,- kr
Sekk med 32 kjøkkenruller: 320,- kr

Bestill papiravtale her: 
https://stokkeil.no/toalett-og-torkepapir