Storås

SKISTUA

Skistua i Storås er tilgjengelig for utleie. Den egner seg godt som kurs- og møtelokaler. Det passer også godt til selskaper som konfirmasjon, bryllup, minnesamvær og lignende. Et stort lokale med plass og dekketøy til ca. 75 personer. Toalett og WC-toalett finner man i inngangspartiet. Tilhørende kjøkken har kjølerom og nødvendig utstyr.
Utleie gjøres kun til personer over 30 år.

Utleiepriser Skistua:
3500,- kr per helg (fre-søn) 
2000,- kr per dag (fre-søn)
800,- kr per dag (man-tors)

MØTEROM

Møterommet i Storås er tilgjengelig for utleie. Det egner seg svært godt som møte- og kurslokaler. Et moderne møterom med nødvendige fasiliteter.
Utleie gjøres kun til personer over 30 år.

Utleiepriser Møterom:
500,- kr per dag/kveld

KONGEN

I nær tilknytning til Skistua, ligger «KONGEN» – en rustikk hytte med åpen bålplass og plass til ca 10-15 personer. Det er i tillegg et separat rom til for eksempel møtevirksomhet for mindre grupper, barnebursdager og familiesamvær med grilling kombinert med uteaktiviteter.
Utleie gjøres kun til personer over 30 år.

Utleiepriser «Kongen»:
Møter/samvær inkl ved og fyring kveld/helg: 1000,-
Møter/samvær inkl ved og fyring dagtid: 500,-
Barnebursdager, dagtid: 300,-

STØRRE ARRANGEMENTER SOM OMFATTER BYGNING, UTEAREALER OG PARKERING:
Priser avtales i hvert tilfelle, etter behov og bruk
.

Ved spørsmål om utleie kontakt oss på epost utleieski@stokkeil.no, eventuelt mobil til daglig leder i Stokke IL, Håkon Kjølstad Nilsen – 95063785 (send gjerne en SMS hvis det haster)

SKISTUA benyttes av Skigruppa på faste ukedager i skisesongen. Men kan leies ut i helger og i tidsrom det er ledig. Ved leie av huset til selskapelighet gjelder følgende:

  • Medlemmer av Stokke Idrettslag prioriteres. Der ikke medlemmer er leietakere, må en voksen stå ansvarlig overfor Stokke ILs Skigruppe.
  • Vedkommende må bekrefte på forhånd at de har gjort seg kjent med retningslinjer.
  • Leie faktureres i etterkant.

Kalender for tilgjengelighet på Skistua, Møterom og Kongen finner du her