Partnere

Ønsker din bedrift å være med på løfte Stokke Idrettslag videre? Vi skreddersyr en avtale etter deres ønsker.

Ta kontakt med daglig leder, Håkon Kjølstad Nilsen, dagligleder@stokkeil.no.

Last ned vår sponsorpresentasjon her

Hovedsponsor

Andebu Sparebank er vår hovedsponsor. De har dyktige rådgivere med lokalkunnskap og er en bank du kan stole på – både i dag og i fremtiden. De er den lille banken med de smarte digitale løsningene og fylkets mest fornøyde bankkunder.

Sponsorer

Limaco i Holmestrand er stedet for deg som river, bygger eller vedlikeholder. De driver utleie og salg av maskiner og utstyr. Hos Limaco kan du leie anleggsmaskiner, brakker, containere, gjerder, rekkverk, tilhengere og mye mer. Det er også mulighet til å handle forskjellige utstyr som blant annet høytrykkvasker, stubbefres og kjedegraver.

Vestfold Elektro-Diesel i Stokke utfører alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. De har dyktige teknikere som kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører derfra med nybilgarantien intakt. 

Vestfold Vannscooter i Stokke er stolte leverandør av høykvalitets vannscootere fra Yahama. Hos dem kan du forvente en ryddig og god handel med konkurransedyktige priser, og ikke minst tett oppfølging etter kjøpet. De har også eget verksted på bygget hvor de kan gjennomføre servicer og andre reparasjoner. 

Ditt Kontor på Revetal er en optimal partner i «business-to-business» (B2B) markedet innen print/blogg, kaffe/vann. post/papir og møbler/interiør til kontoret.
Ditt Kontor er bevisst på målrettet merkevarebygging i Ditt-familien gjennom søsterselskapene: Ditt Grafisk AS, Ditt Klubbvann AS og Ditt Klubbhus AS.

Ditt Klubbhus (Sport1 Revetal) er Norges største Sport1-butikk og kjennetegnes av personlig service med kunden i fokus. De leverer spiller- og representasjonstøy til Stokke IL, samt annet utstyr som treningstilbehør og sportspleieprodukter. Stokke IL har i løpet av året flere klubbuker hvor våre medlemmer får spesielt gode tilbud, samt at våre medlemmer gjennom hele året har 20 % rabatt gjennom klubbavtalen.

Ditt Grafisk på Revetal tilbyr et komplett tjenestespekter på veien til økt synlighet og vekst. Stokke IL bestiller alle sine skilt hos Ditt Grafisk og er svært fornøyde.

Pizzabakeren Stokke er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 200 pizzabakerier pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer de og leverer den rykende fersk der du er.

Topp Trafikkskole disponerer teorilokaler i Sandefjord, Stokke og Tønsberg, slik at kunden kan ta hele opplæringsforløpet der det passer seg best. De ønsker at kunden skal bruke mest mulig energi på å lære, og minst mulig energi på alt det andre. Medlemmer av Stokke IL får 20% rabatt på trafikalt grunnkurs, og ved opplæring klasse B gir de medlemmer en gratis dobbeltime verdi 1510,- kr.

Samarbeidspartnere

Aktiv Eiendomsmegling Tønsberg & Re har erfarne og lokalkjente eiendomsmeglere. De arbeider fokusert og lidenskapelig, med kunden i sentrum. Det viktigste for oss er at du som kunde er fornøyd og føler deg trygg, gjennom hele prosessen. Du er hjertelig velkommen innom deres kontor er for en hyggelig boligprat!  

Slagen Industri & Montasje sender arbeidsledere og personell over hele verden for å bygge, teste og vedlikeholde hydrauliske anlegg. De har også mekanikere, arbeidsledere og servicearbeidere til både on- og off-shore markedet. Videre leverer de også personell til stålbygg og betongarbeid, samt at de kan levere forskalingssnekkere og armeringsarbeidere.

Boatsupply er Norges største nettbutikk innenfor Yanmar, og tilbyr også et rikholdig og dynamisk sortiment av båtutstyr. Boatsupply driver også med elektriske surfebrett gjennom varemerket www.elsurf.no og har showroom i sine lokaler i Stokke.       

Aktiv Eiendomsmegling Sandefjord & Andebu har erfarne og lokalkjente eiendomsmeglere. De arbeider fokusert og lidenskapelig, med kunden i sentrum. Det viktigste for oss er at du som kunde er fornøyd og føler deg trygg, gjennom hele prosessen. Du er hjertelig velkommen innom deres kontor er for en hyggelig boligprat!

Malerfirmaet Tore Ask og Sønn i Stokke er en tradisjonsrik familiebedrift som ble stiftet i 1960. De har tidligere hatt lokaler i Tønsberg, men har nå flyttet til Stokke. De leverer malertjenester innvendig, utvendig, våtrom og på gulv.

Eiksenteret Vestfold/Telemark fører kjente merkevarer innen traktorer, skurtreskere og redskap til traktor. De har et godt utvalg av utstyr innen vedproduksjon, plenklipping, snørydding, deler og rekvisita for maskinparken de selger. De har sine lokaler i Melsomvikveien 7.

Baker Marcussen
Til NM på ski i 2010 fikk vi til en avtale med «Baker Marcussen» om et eget NM-brød. Denne avtalen lever i beste velgående og NM-brødet selges fortsatt. Stokke IL mottar 1kr pr. solgte brød. 

Brødet kan du få kjøpt hos Meny Stokke og andre dagligvarebutikker i blant annet Tønsberg, Sandefjord og Larvik. 

Kjøp gjerne brødet – det er både sunt og godt, samt at du støtter Stokke IL samtidig.

Støttespillere

Stokke Utleie AS driver utleie av forskjellige maskiner, og har mange faste, trofaste kunder, både private og bedrifter fra Holmestrand til Larvik.
Lifter, minigraver 2T, flishugger, hengere, hjullaster 2T og minidumper med frontlaster er blant noen av maskinene som er til utleie. Stokke IL har selv benyttet Stokke Utleie AS ved graving til skilt- og flaggstang fundamentering.