STOKKE IDRETTSLAG - SAMARBEIDSPARTNERE


Ønsker din bedrift å være med på løfte Stokke Idrettslag videre? Vi skreddersyr en avtale etter deres ønsker.

Ta kontakt med daglig leder, Håkon Kjølstad Nilsen, dagligleder@stokkeil.no.



HOVEDSPONSOR

                                                

 

Andebu Sparebank er vår hovedsponsor. De har dyktige rådgivere med lokalkunnskap og er en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden. Stokke IL setter ekstremt stor pris på bidragene vi får fra Andebu Sparebank.


SAMARBEIDSPARTNERE

                                                                   

Vestfold Elektro-Diesel AS er et bilverksted i Bosch Car Service. Hos de kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker - bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. De har dyktige teknikere som kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch' avanserte testteknikk. Vi er glade for å ha Vestfold Elektro-Diesel AS med på laget.


Vestfold Vannscooter er drevet av Vestfold Elektro-Diesel AS. De er stolte leverandør av høykvalitets vannscootere fra Yahama. Hos dem kan du forvente en ryddig og god handel med konkurransedyktige priser, og ikke minst tett oppfølging etter kjøpet. De har også eget verksted på bygget hvor de kan gjennomføre servicer og andre reparasjoner. 


Boatsupply AS er Norges største nettbutikk innenfor Yanmar, og tilbyr også et rikholdig og dynamisk sortiment av båtutstyr. Boatsupply driver også med elektriske surfebrett gjennom varemerket www.elsurf.no og har showroom i sine lokaler i Stokke. Som en av Norges største Yanmarforhandlere på delesalg er det godt utvalg, både i butikk og på nett. De har det du måtte trenge av utstyr, og de sender over hele landet.


                                                                           


Ditt Kontor AS er en optimal partner i "business-to-business" (B2B) markedet innen print/blogg, kaffe/vann. post/papir og møbler/interiør til kontoret.
Ditt Kontor er bevisst på målrettet merkevarebygging i Ditt-familien gjennom søsterselskapene: Ditt Grafisk AS, Ditt Klubbvann AS og Ditt Klubbhus AS. Vi er glade for å ha Ditt Kontor AS med på laget.


                                                                         

 

Ditt Klubbhus AS (Sport1 Revetal) er Norges største Sport1-butikk og kjennetegnes av personlig service med kunden i fokus. De leverer spiller- og representasjonstøy til Stokke IL, samt annet utstyr som treningstilbehør og sportspleieprodukter. Vi er glade for å ha Ditt Klubbhus AS med på laget.

Stokke Utleie AS driver utleie av forskjellige maskiner, og har mange faste, trofaste kunder, både private og bedrifter fra Holmestrand til Larvik.
Lifter, minigraver, flishugger, hengere, hjullaster og minidumper er blant noen av maskinene som er til utleie. Stokke IL har selv benyttet Stokke Utleie AS ved graving til skilt-fundamentering. Vi er glade for at Stokke Utleie ønsker å være med på å støtte idretten!

Powered by: Bloc