STOKKE IDRETTSLAG - PARTNERE


Ønsker din bedrift å være med på løfte Stokke Idrettslag videre? Vi skreddersyr en avtale etter deres ønsker.

Ta kontakt med daglig leder, Håkon Kjølstad Nilsen, dagligleder@stokkeil.no.HOVEDSPONSOR

                                                

 

Andebu Sparebank er vår hovedsponsor. De har dyktige rådgivere med lokalkunnskap og er en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden. De er den lille banken med de smarte digitale løsningene og fylkets mest fornøyde bankkunder. Hos dem får du gode selvbetjeningsløninger i hverdagen. De vil være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. De hjelper deg med å realisere dine planer og mål!


SPONSORER

Limaco er stedet for deg som river, bygger eller vedlikeholder. De driver utleie og salg av maskiner og utstyr med den viktigste faktoren, nemlig "kundereisen", i fokus. Hos Limaco kan du leie anleggsmaskiner, brakker, containere, gjerder, rekkverk, tilhengere og mye mer. Det er også mulighet til å handle forskjellige utstyr som blant annet høytrykkvasker, stubbefres og kjedegraver. Vi anbefaler å ta en tur til Holmestrand for å besøke Limaco!

                                                                   

Vestfold Elektro-Diesel AS er et bilverksted i Bosch Car Service. Hos de kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker - bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. De har dyktige teknikere som kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch' avanserte testteknikk. De benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører derfra med nybilgarantien intakt. 


Vestfold Vannscooter er drevet av Vestfold Elektro-Diesel AS. De er stolte leverandør av høykvalitets vannscootere fra Yahama. Hos dem kan du forvente en ryddig og god handel med konkurransedyktige priser, og ikke minst tett oppfølging etter kjøpet. De har også eget verksted på bygget hvor de kan gjennomføre servicer og andre reparasjoner. Ditt Kontor AS er en optimal partner i "business-to-business" (B2B) markedet innen print/blogg, kaffe/vann. post/papir og møbler/interiør til kontoret.
Ditt Kontor er bevisst på målrettet merkevarebygging i Ditt-familien gjennom søsterselskapene: Ditt Grafisk AS, Ditt Klubbvann AS og Ditt Klubbhus AS.Ditt Klubbhus AS (Sport1 Revetal) er Norges største Sport1-butikk og kjennetegnes av personlig service med kunden i fokus. De leverer spiller- og representasjonstøy til Stokke IL, samt annet utstyr som treningstilbehør og sportspleieprodukter. Stokke IL har i løpet av året flere klubbuker hvor våre medlemmer får spesielt gode tilbud, samt at våre medlemmer gjennom hele året har 20 % rabatt gjennom klubbavtalen.


SAMARBEIDSPARTNER


Boatsupply AS er Norges største nettbutikk innenfor Yanmar, og tilbyr også et rikholdig og dynamisk sortiment av båtutstyr. Boatsupply driver også med elektriske surfebrett gjennom varemerket www.elsurf.no og har showroom i sine lokaler i Stokke. Som en av Norges største Yanmarforhandlere på delesalg er det godt utvalg, både i butikk og på nett. De har det du måtte trenge av utstyr, og de sender over hele landet.                 


STØTTESPILLER


Stokke Utleie AS driver utleie av forskjellige maskiner, og har mange faste, trofaste kunder, både private og bedrifter fra Holmestrand til Larvik.
Lifter, minigraver 2T, flishugger, hengere, hjullaster 2T og minidumper med frontlaster er blant noen av maskinene som er til utleie. Stokke IL har selv benyttet Stokke Utleie AS ved graving til skilt- og flaggstang fundamentering.