Malerfirma Tore Ask & Sønn AS er en mesterbedrift som har eksistert over tre generasjoner. De har over 60 års erfaring fra bransjen, noe som gjør de til et trygt og sikkert valg for deg som kunde. De har dyktige ansatte med svennebrev og mesterbrev som maler og bygg tapetserer. De er godkjent for varmearbeid, i tillegg til at de er våtromssertifisert. 

De har flotte, nye lokaler ved Sundland i Stokke. Tidligere har de vært lokalisert i Tønsberg.

De tar oppdrag fra både private og bedrifter. Hos Tore Ask & Sønn er det deg som kunde som er i fokus. De kommer alltid til å strekke seg det lille ekstra for at de skal overgå kundens forventninger. De kommer når de lover, utfører det de har avtalt, til avtalt pris. De leverer et kvalitetsmessig godt resultat, og etterlater arbeidsplassen ryddig og rengjort. 

Tore Ask & Sønn så dagens lys i 1960, og er i dag en mesterbedrift som har eksistert i tre generasjoner.

De er en stolt lærebedrift. På denne måten får de bidratt til å styrke fag og bransje, samt bringe kunnskap og ferdigheter videre til fremtidige generasjoner. De arbeider også for et inkluderende arbeidsliv i samarbeid med NAV. 

De tar miljøansvaret på alvor, og er derfor Miljøfyrtårnsertifisert. Dette er et konkret verktøy de kan bruke for å tenke miljø i alle ledd i virksomheten.

Vi setter stor pris på at Tore Ask & Sønn blir med på å støtte breddeidretten i Stokke IL!
https://maler-ask.no/