STOKKE IDRETTSLAG - SAMARBEIDSPARTNERE


Ønsker din bedrift å være med på løfte Stokke Idrettslag videre? Vi skreddersyr en avtale etter deres ønsker.

Ta kontakt med daglig leder, Håkon Kjølstad Nilsen, dagligleder@stokkeil.no.HOVEDSPONSOR

                                                

 

Andebu Sparebank er vår hovedsponsor. De har dyktige rådgivere med lokalkunnskap og er en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden. Stokke IL setter ekstremt stor pris på bidragene vi får fra Andebu Sparebank.


SAMARBEIDSPARTNERE


                                                                                    

  

PEC Elektro ønsker å være din lokale elektriker med fokus på kompetanse, service og et godt arbeidsmiljø. De har flere avdelinger i gamle Vestfold fylke. Vi er glade for å ha PEC Elektro med på laget.

                                                                   

Vestfold Elektro-Diesel AS er et bilverksted i Bosch Car Service. Hos de kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker - bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Vi er glade for å ha Vestfold Elektro-Diesel AS med på laget.


                                                                           


Ditt Kontor AS er en optimal partner i "business-to-business" (B2B) markedet innen print/blogg, kaffe/vann. post/papir og møbler/interiør til kontoret.
Ditt Kontor er bevisst på målrettet merkevarebygging i Ditt-familien gjennom søsterselskapene: Ditt Grafisk AS, Ditt Klubbvann AS og Ditt Klubbhus AS. Vi er glade for å ha Ditt Kontor AS med på laget.


                                                                         

 

Ditt Klubbhus AS (Sport1 Revetal) er Norges største Sport1-butikk og kjennetegnes av personlig service med kunden i fokus. De leverer spiller- og representasjonstøy til Stokke IL, samt annet utstyr som treningstilbehør og sportspleieprodukter. Vi er glade for å ha Ditt Klubbhus AS med på laget.Powered by: Bloc