Rekruttering av spillere og trenere til E-sport i Stokke IL er i  full gang og vi åpnet lokalene i Frivilligsentralen den 26/8-21.

E-sportgruppa skal:

•Vi skal gi et tilbud til alle i nærområdet om å drive med e-sport.

•Vi skal drifte en aktivitet som bygger på trivsel og mestring.

•Vi skal jobbe for å kunne gi god sportslig utvikling av enkeltspillere innen e-sport.

•Vi skal etablere et positivt og godt miljø, som bygger på gode holdninger og samhold.

Vår visjon:

- Med fokus på inkludering, trivsel og samhold skal Stokke IL e-sport legge til rette for et miljø som omfavner alle medlemmer uavhengig av bakgrunn og ferdighetsnivå. 

- Stokke IL e-sport ønsker å være en møteplass og arena både for de som ikke er aktive innenfor annen idrett/gren, i tillegg til de som ønsker å kombinere flere idretter.

- Stokke IL e-sport skal videre arbeide for at våre medlemmer opplever lagfølelse, mestringsfølelse og tilhørighet innenfor en sosial arena.

- Stokke IL e-sport skal tilby e-sport til barn og unge med fysiske funksjonsnedsettelser eller andre utfordringer.

Hvor finner du oss?

Vi deler lokalet med Frivilligsentralen i Stokke hvor vi har et eget rom som bare vi disponerer. I tillegg disponerer vi fritt resten av lokalet hvor vi har alle nødvendige fasiliteter.

Ønsker du å melde deg inn i E-sport må du først være medlem i Stokke IL. Det gjør du her: https://medlemskap.nif.no/23197

Når du har registrert deg som medlem sender du en PM på FB-siden til E-sport https://www.facebook.com/esport.stokkeil.no hvor du skriver hvem du er, din alder og din adresse og vi vil registrere deg. Du vil få en tilbakemelding fra oss når vi har fått bekreftet ditt medlemskap i idrettslaget. Det går også an å sende en epost til e-sport@stokkeil.no

Lokalene står klare og venter på deg!

Oppstart 26. august og treningsavgiften for høsten 2021 er 750,- pr medlem. Det har vært stor interesse så det er viktig å være rask med å melde seg inn. På grunn av aldersgrense på spillene er det satt en nedre aldersgrense på 12 år."

Hva er E-sport?

E-sport er satt sammen av ordene elektronisk og sport og er den organiserte form av pc- eller konsollspill som konkurranseform, med turneringer, tilskuere, premier og rangering av spillerne. Funn fra barn og mediaundersøkelsen fra 2018 viser at 96 % av gutter og 63 % av jenter i alderen 9-18 år gamer i Norge. E-sport er nok mer organisert enn det de fleste tror og antall klubber og medlemmer vokser i rekordfart. I dag kan profesjonelle turneringer følges av flere millioner mennesker verden over. I flere land sendes e-sport på nasjonale TV-kanaler, deriblant Norge.

Hvorvidt E-sport kan regnes som en sport har vært omdiskutert i flere år. Mange som argumenterer mot dette trekker frem at sport eller idrett handler om å bruke utøverens kropp til å konkurrere, noe som ikke har fokus i E-sport. Den motstridende siden argumenterer gjerne med at det i dag er mange likheter i hvordan E-sport og tradisjonell sport organiseres og utøves, og at E-sport derfor burde behandles på like linje med mer fysiske idretter.

Skal man hevde seg i må dagens E-sport-atleter ta vare både på kropp og sinn for å prestere på toppnivå. Det betyr i tillegg til gaming også fysisk aktivitet og sunt kosthold.

Hos oss vil det i tillegg til å trene spill også være fokus både på viktigheten av sunt kosthold og fysisk trening.

Sponsorer

Vi har inngått sponsoravtale med Altibox som bistår med 1000MB linje inn og ut. I tillegg ønsker vi å inngå sponsoravtaler med lokale virksomheter. Vennligst kontakt oss på markedsleder@stokkeil.no om du kan tenke deg å bidra.

Styret består av:

Daniel Bachmann Mikalsen – Leder 

Eirik Flackè – Nestleder/kasserer

Elin Flackè - Styremedlem

Thomas Borge – Styremedlem

Kristoffer Fagertun - Styremedlem


Klubbkolleksjon finner du her!

Varsle? Trykk her for mer info

Sponsorer

Powered by: Bloc