Tine Fotballskole ble en suksess!

Postet av Stokke IL den 23. Aug 2022

Tradisjonen tro, arrangerte Stokke IL Fotball Tine Fotballskole første uken etter skoleferien var i gang. 159 barn i alderen 6 – 12 år deltok, og vi som arrangerte synes vi opplevde glade barn som hadde det gøy underveis. I støtteapparatet, som talte 40-50 ungdommer og voksne, ble det lagt ned en formidabel innsats for at fotballskolen skulle oppleves inkluderende, trygg og morsom. Fair-play både på og utenfor banen var gjentagende tema.

I år hadde vi et ekstra fokus på jenter, og i den forbindelsen hadde vi leid inn Charlotte Lade fra London for freestyle/triksing. Hun har bl.a. trikset med fotball-kjendiser som Ronaldo, Messi, Neymar jr. og hele Tottenham Hotspurs. Det var populært, og mange autografer ble skrevet.

30% av instruktørene/hjelperne på fotballskolen var jenter/kvinner, mens 22% av de 159 deltakerne var jenter. Flesteparten av de involverte i støtteapparatet under gjennomføringen (utenom instruktørene/hjelperne) var dog kvinner. Vi satser på flere jenter/kvinner som deltakere/instruktører, og flere menn i støtteapparatet, til neste år!

De minste fikk kjølt seg ned med vannspreder i varmen, og tok noen velfortjente pauser på lekeplassen like ved. Vi fikk servert sunn og deilig frukt til barna om formiddagen og ettermiddagen hver dag, og det ble servert grovt brød med ulike pålegg til lunsj. Siste dagen dro vi til med grillmat til lunsj. Etter tre herlige dager, fikk alle barna med seg hjem t-skjorte, sekk og ball til odel og eie, samt diplom for deltakelsen.

Stokke IL Fotball takker instruktører/hjelpere og øvrig støtteapparat masse for innsatsen, uten dere klarer vi ikke å arrangere fotballskole. En takk også til Tine, Andebu Sparebank og Meny, for godt samarbeid i forbindelse med fotballskolen.

Sportslig hilsen Stokke IL Fotball


Sparebanken Sør med gave på 20 000 kr til vår Petanquebane!

Postet av Stokke IL den 22. Aug 2022

Sparebanken Sør ringte oss i sommer og fortalte at de likte prosjektet vårt med ny Petanquebane i Stokke Idrettspark, og at de ønsket å støtte oss med 20.000 kr. Sist uke var Tine Stange på besøk sammen med en fornøyd Sverre Meisingset fra Petanquegruppa. Vi setter veldig stor pris på gaven. Tusen hjertelig takk!


Stokke IL Ski er tilbake etter sommerferien!

Postet av Stokke IL den 22. Aug 2022

Stokke IL Ski er tilbake etter sommerferien!

Stokke IL Ski begynner opp med fellestreninger igjen etter sommerferien og alle er velkomne!
Er du født i 2015 er du gammel nok til å være med den yngste gruppa. 7-9 år, 10-12 år og 13-17 år, alle begynner kl. 18 i Storås. Se ski.stokkeil.no og vedlagt skriv for mer informasjon 

Infoskriv Stokke IL Ski
Turngruppa begynner med Parkour!

Postet av Stokke IL den 16. Aug 2022

Turngruppa starter opp med Parkour! 

Turngruppa starter opp med parkour på Bokemoa Skole tirsdag kl. 17-19 med oppstart 23. august.
Parkour dreier seg om å bevege seg fra a til å gjennom og over diverse hindringer. Vi håper tilbudet faller i smak og at folk ønsker å prøve ut Parkour. Ta kontakt med turngruppa på turn@stokkeil.no hvis du har spørsmål til tilbudet. 

Invitasjon til Parkour.pdf 

/aktivioslo.no. 

 A-laget har startet høstsesongen!

Postet av Stokke IL den 15. Aug 2022

Stokke IL Fotball sitt A-lag startet høstsesongen sist tirsdag, og tok et viktig poeng borte mot Stag/Fram Larvik 2. Kampen endte 1-1, og Jørgen Hjerpekjønn Skjelland scoret målet til Stokke. 
I dag, 15. august, kommer Ørn Horten 2 på besøk til Stokke - vi sees i idrettsparken! 


Orienteringsgruppa med gode resultater på Hovedløpet!

Postet av Stokke IL den 15. Aug 2022

Orienteringsløperen Magnus Sigurdsson fra Stokke IL løp inn til sølvmedalje på langdistansen på Hovedløpet i Sandnes. Gratulerer så mye til Magnus med medaljen, samt Niclas Gunnerød og Jens Gjein Dybvik med gode prestasjoner!Stokke Idrettspark med oppgradering!

Postet av Stokke IL den 15. Aug 2022

Fire flaggstenger har kommet på plass i løpet av sommeren, og sist uke kom også et flott informasjonsskilt opp. De kommer fire til av typen rundt på anlegget. Aktivitet i Storås Skianlegg!

Postet av Stokke IL den 15. Aug 2022

Selv når temperaturen peker mot vann og bading er det aktivitet i Storås. Flotte rulleskiløyper nytes i fantastisk vær. En vellykket Sandarcup for Stokke IL!

Postet av Stokke IL den 15. Aug 2022

En strålende dugnadshelg er over for fotballen i Stokke IL. En stor takk til alle involverte.
Gratulerer så mye til G14-laget til Stokke IL som vant finalen i B-sluttspillet på hjemmebane!Invitasjon til Storås Rulleskifestival

Postet av Stokke IL den 3. Aug 2022

Storås Rulleskifestival

10-11 september arrangeres Storås Rulleskifestival av Stokke IL Ski og Oseberg Skilag. Se mer informasjon via invitasjonen under. Påmelding foregår gjennom Min Idrett, og åpner 15. august. Velkommen til Storås! 

Invitasjon Storås rulleskifestival 10-11.sept 2022.pdf
Stokke IL på Norway Cup!

Postet av Stokke IL den 3. Aug 2022

Stokke G14 og G15 er på Norway Cup, og til tross for blanda resultater, er stemningen på topp!
G14 har blant annet møtt Dallas Texans, som vant G14-klassen i Dana Cup, og Stokke IL er de eneste som har fått inn en scoring på dem. G15 har blitt kjent for en flott scoring og feiring, og i morgen skal de møte meksikanske Academy Elite! En kjempefin gjeng som nå er klare for B-sluttspill!Hverdagen er tilbake!

Postet av Stokke IL den 2. Aug 2022

Hverdagen er tilbake for de fleste av oss, og det markerte pensjonistene i Stokke Idrettspark med en solid dugnad. Den nederste delen på innbytterbuene på hovedbanen ble fjernet, slik at det er klart for blikk i nærmeste fremtid. På D-banen ble trekket tatt på, samt at det ble ryddet rundt banen.