Petanque med opplæring av Stokke ungdomsskole

Postet av Stokke IL den 27. Apr 2022

Tirsdag hadde Stokke IL Petanque opplæring av personalet på Stokke ungdomsskole. Tilbakemeldingen var utelukkende positiv fra de ansatte, og nå ønsket skolen å få eget utstyr slik at de kan fortsette med petanque-spillingen. Hyggelig og inspirerende med slikt samarbeid! Turnsportens dag 9.mai

Postet av Stokke IL den 26. Apr 2022

9. mai skal Stokke IL Gymnastikk og Turn arrangere Turnsportens dag i Stokkehallen kl. 18:00. 
Turnerne ankommer hallen i tog sammen med Stokke skolers musikkorps, marsjerende fra Bokemoa skole. Det blir kiosk og utdeling av pokaler til de aktive. 

Det er over 2 år siden sist, så det blir helt fantastisk 💚 Vi sees i Stokkehallen!

Les mer om arrangementet her: 


Tine fotballskole i Stokke!

Postet av Stokke IL den 26. Apr 2022

Tine fotballskole i Stokke 20-22.juni

Har du barn som er glad i fotball? Glad i aktivitet? Glad i å være med venner? I sommer kjører vi i gang med Tine fotballskole igjen, og våres erfaring er at barna ELSKER disse dagene!

Det er sommer, venner, fotball, lek, mat, drikke, kiosk, og alt er lagt til rette for god stemning. Tine fotballskole er for barn mellom 6-12 år

Vi trenger også instruktører/aktivitetsledere, så er du glad i fotball, men er for gammel til å være med som deltaker, så ta kontakt enten med oss eller ansvarlig for Tine fotballskole, Robin Rasmussen. Vi trenger deg, ung som voksen

Del gjerne, både her på Facebook, og spre ordet videre.


Lyst til å prøve orientering?

Postet av Stokke IL den 25. Apr 2022

Lyst til å prøve orientering?

Stokke IL orientering inviterer barn og voksne til opplæring og trening på onsdager kl 18 fram til sommeren. Første gang onsdag 27. april kl.18:00 ved Tuften barnehage.

Orientering er en fin måte å komme seg ut i naturen eller rett og slett bare ut og være i litt aktivitet. Du får brukt hode og kropp på en fin måte! Du kan også føle på konkurranse og mestring sammen med venner og andre kjente.
Orienteringsgruppa i Stokke IL legger vekt på godt miljø, mange aktiviteter og tilbud til alle enten du vil mosjonere eller jakte på gode plasseringer. I tillegg er dette er en ypperlig familieaktivitet.

De har også skolekart for alle skolene i Stokke som vil ligge ute på www.skoleorientering.no, som dere kan bruke selv til å lage løyper. Ta gjerne kontakt med o-gruppa så kan de bistå med poster og gjennomføring ved behov.

Følg med på deres facebooksider. @stokkeil_orientering eller nettsidene: 
orientering.stokkeil.no, for informasjon.
De kan også kontaktes pr epost: orientering@stokkeil.no.


Stokke IL mottar 10 000kr av Norsk Tipping idrettspris!

Postet av Stokke IL den 20. Apr 2022

Norsk Tipping, P4 og Norges Idrettsforbund gratulerer Stokke IL som en av mottakerne av Norsk Tippings Idrettspris på 10.000 kr! 

"Imponerende og stå på, viktig jobb dere gjør for og sammen med barn og unge!" var ordene fra Norges Idrettsforbund. 


Stokke IL trukket ut som hovedfinalist for Eiksenter-kampanje!

Postet av Stokke IL den 16. Apr 2022

STOKKE IDRETTSLAG ER TRUKKET UT SOM HOVEDFINALIST FOR EIKSENTER-KAMPANJE


Foto: Eiksenteret

 

20.april starter det 46 innsamlingskampanjer rundt omkring i landet til lokale formål, nominert frem av innbyggere i lokalmiljøet til de ulike Eiksentrene i hele Norge. Totalt kom det inn 733 nominasjoner på verdige formål som tilbyr aktiviteter til barn og unge, eller på annen måte jobber for å sørge for inkludering blant barn og unge. 

Stokke IL er utpekt som mottaker av midler som samles inn under våronna gjennom et samarbeid mellom Eiksenteret Stokke og stiftelsen til Mats Zuccarello. Besøkende i Eiksenteret Stokke vil få informasjon om hvordan de kan bidra til den lokale innsamlingskampanjen, som skal gagne barn og unge.

Zuccarellostiftelsen ble stiftet februar 2016 av Mats Zuccarello med formålet om å redusere utenforskap blant barn og unge i Norge ved å bidra til at enda flere får delta i organisert og egenorganisert idrett og fysisk aktivitet. 

“Stiftelsen min har som ambisjon at ingen barn skal stå på sidelinja, og vi bidrar blant annet ved å ta på oss utgiftene som treningskontingenter, utstyr e.l. som mange familier i dag opplever er for dyrt,” sier Zuccarello.

“Vi så i den første søknadsrunden i 2022 at de høye strømprisene har satt mange familier i en ekstremt vanskelig situasjon. Noen vet ikke om de har råd til å dekke utgiftene ved barnas fritidsaktiviteter, og andre foresatte tør ikke melde barn på nye aktiviteter i frykt for at de ikke kan betale for seg,” legger Daglig leder, Kristine Lind, i Zuccarellostiftelsen til.

Eiksenteret har vært en av de viktigste støttespillerne til Zuccarellostiftelsen siden 2019, og nå har organisasjonene gått sammen om en innsamling som skal styrke lokalmiljøene over hele landet der Eiksenteret har tilstedeværelse. 

Stokke idrettslag ble utvalgt som hovedfinalist for Eiksenteret Stokke, grunnet deres fokus på inkludering blant barn og unge, og nå ønsker Eiksenteret Stokke og Zuccarellostiftelsen mest mulig lokal oppslutning rundt kampanjen som avsluttes 15.juni. “Vi oppfordrer lokalbefolkningen til å gi støtte ved å vippse til 595125, slik at vi kan gi Stokke idrettslag så mye støtte som mulig”, sier Trond Thorseth, hos Eiksenteret Stokke.

Generelle kriterier og vilkår:

  • Idrettsklubben/foreningen som er utpekt som mottaker må i all hovedsak benytte vinnerbeløpet til å skape fysisk aktivitet og idrett for barn og unge (under 25 år) i tråd med Zuccarellostiftelsens formål.
  • Beløpet kan gjerne gå til transport ifm. turneringer eller cuper, men kan ikke gå til å dekke reiser eller opphold utenfor Norge.
  • 85% av beløpet innsamlet lokalt vil gå til vinnerklubben, og 15% vil gå til Zuccarellostiftelsens andre aktiviteter og ordinære søknadsrunder.
  • Vinnerbeløpet kan f.eks. gå til å dekke transport, utstyr, tapte treningskontingenter, oppstart av nye aktiviteter, e.l..

Ved spørsmål:

Kristine Lind for Zuccarellostiftelsen

Mobil: 934 58 34

Trond Thorseth, Eiksenteret Stokke

Mobil: 926 26 084

 
Nyhetsbrev 2 - NM Petanque 2022

Postet av Stokke IL den 14. Apr 2022

STOKKE IDRETTSLAG – NM ETANQUE 23-26.juni 2022

Det nærmer seg NM PETANQUE i sommerfylket Vestfold og Telemark.
Vi gleder oss til Norgesmesterskap og Sankthansaften i Stokke! 

Overnatting:
Vi har landet en overnattingsavtale med Hotell Klubben i Tønsberg. Hotellet ligger rett ved Tønsberg brygge og en 5 minutters gange fra Tønsberg stasjon som har gode kollektiv forbindelser til Stokke. Finn din rute her på https://www.vy.no/ (Stokke stasjon) eller https://www.vkt.no/ (Stokke ungdomsskole).
 
Gå til https://www.hotelklubben.no/ og trykk på «Book nå» øverst i høyre hjørnet.
Deretter trykker du på «Har du rabattkode eller firmaavtale? Trykk her.
Så skriver du inn «PETANQUE», klikker på «Bruk» og finner dine datoer. 

For dere som ønsker bobilparkering med strømtilkobling, så vil dette koste 300,- for hele NM. Bestilling gjøres til dagligleder@stokkeil.no innen 31.mai.

For dere som ønsker å sove i telt, så vil dette koste 100,- for hele NM. Bestilling gjøres til dagligleder@stokkeil.no innen 31.mai.
 
Matservering

Det vil bli middagsservering under NM. Meny og bestilling kommer i neste nyhetsbrev. 

Utfordring

Stokke IL Petanque har det siste året hatt godt samarbeid med ungdomsskolene i nærheten. Vi får nå signaler om at vi får deltakelse derfra på NM (NM junior). Vi utfordrer alle klubber til å satse på ungdommen, og ta med seg et eller flere juniorlag til NM dobbel. Husk at juniorer også kan delta i alle åpne klasser, og ja, med en erfaren kan det bli både hyggelig og bra.

Spilleoppsett NM Petanque

Torsdag: MIX Dobbel og +65 dobbel

Fredag: Singel herrer, Singel damer og presisjonsskyting. 

Lørdag: Trippel

Søndag: Dobbel damer, +55 dobbel, Åpen dobbel og NM øvelse dobbel junior


God påske ønskes fra Stokke IL Petanque. Vi gleder oss til NM!Nå er årets tur-o-konvolutter fra Stokke IL klare!

Postet av Stokke IL den 9. Apr 2022

Nå er årets tur-o-konvolutter fra Stokke IL klare for salg hos Circle K Stokke og Norli bokhandel (Stokke senter) fra og med palmehelgen. I år benytter vi kartene Bogen, Feen, Vear, Vennerød og Hunnestuen. 3 av kartene er helt nye i år; 2 over nye terreng og et eldre kart som er oppdatert.

Et alternativ til å kjøpe konvolutten fysisk, er å gå inn på turorientering.no og registrere deg og kjøpe en digital versjon der. Hvis du i tillegg laster ned appen Turorientering kan du også laste ned kart på mobiltelefonen og bruke den til å registrere postene du besøker.

God tur!


Gull- og sølvmerker utdelt på årsmøte!

Postet av Stokke IL den 7. Apr 2022

Gull- og sølvmerker deles ut til medlemmer som har bidratt som aktiv og tillitsvalgte i en årrekke. For å oppnå sølvmerke kreves 30 poeng og for å oppnå gullmerke kreves 70 poeng.

På årsmøte i slutten av mars ble følgende merker utdelt:

Gullmerke: Hans Martin Bærefjell (hovedlaget, idrettskrets, idrettsråd, håndball, fotball)

 


Sølvmerke: Lars Elverum (ski)

 


Sølvmerke: Bjørn Løvvold (fotball)

 Sølvmerke: Per Johansen (fotball)

 

Sølvmerke: Tom Roy Hansen (fotball)

 

Gratulerer så mye - det er vel fortjent!

Oversikt over merker og retningslinjer finner du her.


Marit Gundersen er nytt æresmedlem i Stokke IL!

Postet av Stokke IL den 7. Apr 2022

Marit Gundersen ble på årsmøte utnevnt til nytt æresmedlem i Stokke IL. Hun mottok Stokke ILs innsatspokal i 1984, og fikk sølvmerket i 1999.
Marit var leder i damegruppen fra 1979 til og med 1987, totalt 9 år. Deretter styremedlem i samme gruppe i 1988, 1 år. Hun hadde også ansvar for vask og utleie av klubbhuset til og med 1987. 
Marit var leder i kantinekomiteen i håndballgruppa fra 1996 til 1999, og var dermed en viktig brikke i avviklingen av 17.Mai på Moa. Hun satt også i 17. Maikomiteen i 1994, 1996, 1998 og 1999.
Hun har jobbet frivillig i skigruppa i snart 40 år. Der har Marit stekt utallige plater med vafler og i mange år laget Marit vaffelrøra til hele arrangementet hjemme på eget kjøkken. Hun har rett og slett håndtert det meste av kafeteria og kiosk på skigruppas arrangementer.
Skulle skistua i Storås vaskes og vinduer pusses, var alltid Marit på tilbudssiden. Hun er fortsatt frivillig i skigruppa, og hun er alltid positiv til å bidra i idrettslaget. Marit har også stilt opp på større arrangementer i turngruppa.
Gratulerer så mye med æresmedlemskapet - det er vel fortjent.


Inger Nergaard er nytt æresmedlem i Stokke IL!

Postet av Stokke IL den 6. Apr 2022

Inger Nergaard ble på årsmøte utnevnt til nytt æresmedlem i Stokke IL.  Hun har vært aktiv i idrettslaget og o-gruppa i over 40 år. Inger mottok sølvmerke i 1998, gullmerke i 2019, og i 1993 mottok hun Innsatspokalen.
Inger har blant annet vært leder av o-gruppa, nestleder i Stokke IL, sterkt involvert i arrangementskomiteen for NM ski 2010, løpsleder og løypelegger på flere o-løp, og medlem av arrangementskomiteen for Sørlandsgaloppen. Hun er fremdeles aktiv som o-løper den dag i dag.
Gratulerer så mye med æresmedlemskapet - det er vel fortjent!


Årets idrettsprestasjon i Stokke IL 2021!

Postet av Stokke IL den 4. Apr 2022

Årets idrettsprestasjon 2021 i Stokke IL går til Magnus Sigurdsson fra Orienteringsgruppa 
Det er ny pris med vandrepokal som skal hedre de gode idrettsprestasjonene i Stokke IL! 
Magnus vant sølvmedalje på både sprinten og langdistansen på Hovedløpet i klassen H14. Dvs. to sølv av to mulige i det som er et (uoffisielt) NM for 13-16 åringer. 5 gull av 5 mulige kretsmesterskapstitler i Vestfold- og Telemark Orienteringskrets: Sprint, mellom, lang, stafett og sprintstafett.
Gratulerer så mye - stå på videre!