Til minne om Hans Gundersen

Postet av Stokke IL den 31. Mar 2022

Stokke ILs æresmedlem, Hans Andreas Gundersen, gikk bort 28. mars. 

Hans var leder av Stokke IL 1962-66, 1982-87 og 1992-2007. Han var formann i Fotballgruppa 1955-59 og 1975-77, han var trener for flere fotballag og han hadde flere verv i de fleste grupper og komiteer helt siden 1953. Hans hadde selv 245 kamper på A-laget i fotball. De siste årene var Hans ivrig deltaker i dugnadsgjengen både i Storås og på Stokkebanen.

Hans Gundersens innsats for Stokke IL gjennom alle disse årene har vært helt unik og uvurderlig for klubben vår. Stokke IL har svært mye å takke Hans for. Han var selve symbolet på dugnadsånden som driver et idrettslag som vårt, og vil for alltid ha en helt spesiell plass i Stokke ILs historie. Takk for alt!

Våre tanker går til den nærmeste familien som har mistet sin kjære.
Ove Gunnar Jacobsen tildelt Innsatspokalen 2021!

Postet av Stokke IL den 31. Mar 2022

Ove Gunnar Jacobsen ble på årsmøte tildelt Stokke Idrettslags innsatspokal for 2021. Ove Gunnar mottok sølvmerke i 2000. Han har vært medlem i idrettslaget i rundt 60 år!
Han har tegnet mange o-kart, og ikke minst la han ned et enormt dugnadsarbeid med o-kart over Storåsområdet. 
Ove Gunnar bidrar fremdeles med synfaring av kart og legger til rette for treningsløp, treninger og turorientering som medlem av turorienteringskomiteen i O-gruppa.
En imponerende fakta er at Ove Gunnar er meget høyt på listene over o-løpere med løp i flest forskjellige nasjoner, og her snakker vi over 100 land! Han har også laget orienteringskart flere steder i Norge og utlandet.
Gratulerer igjen med årets innsatspokal - det er vel fortjent.


Ny sponsor: Limaco blir med på laget!

Postet av Stokke IL den 25. Mar 2022

Limaco har signert på en sponsoravtale med Stokke IL!

Idrettslaget kom i kontakt med Limaco i etterkant av leie, og vi har gledet oss til å kunne annonsere at Limaco blir med på laget fremover. Stokke IL er svært takknemlig for at Limaco ser verdien i oss og blir med som sponsor. Lars Erik Ormann fra Limaco var på besøk i Stokke fredag 25.mars, og fikk en rundtur i både Storås, Stokkehallen og Stokke Idrettspark. Stokke IL har behov for mye utstyr i forbindelse utvikling og vedlikehold av anleggene, og begge parter har stor tro på avtalen og gleder seg til samarbeidet!

Daglig leder, Håkon Kjølstad Nilsen og Lars Erik Ormann fra Limaco i Storås. 

Limaco er bedriften for deg som river, bygger eller vedlikeholder. De driver utleie og salg av maskiner og utstyr med den viktigste faktoren, nemlig "kundereisen", i fokus. Hos Limaco kan du leie anleggsmaskiner, brakker, containere, gjerder, rekkverk, tilhengere og mye mer. Det er også mulighet til å handle forskjellige utstyr som blant annet høytrykkvasker, stubbefres og kjedegraver. Vi anbefaler å ta en tur til Holmestrand for å besøke Limaco, og se på deres store utvalg. Der møter du garantert et hyggelig ansikt og får mulighet til å ta en kaffekopp.
 

https://www.facebook.com/LimacoAS/

Gjenglemt tøy

Postet av Stokke IL den 18. Mar 2022Det er mye gjenglemt i Stokkehallen. Ta en titt når dere er innom. Det blir fjernet om to uker. Ta kontakt med oss her hvis dere ønsker at vi skal se etter noe for dere 👕👖👟


Orienteringsgruppa på Danmarkstur

Postet av Stokke IL den 15. Mar 2022

Sist helg var rundt 40 orienteringsløpere fra Stokke IL på tur til Danmark i anledning Nordjysk 2-dagers. Det ble 2 løp og et treningsløp i Danmarks utfordrende landskap.
Vind, sand og tette skoger var tøft, men en rød pølse gjorde opp for det meste.
Se flotte bilder fra en tradisjonsrik tur under: Ukens håndballkamper i Stokkehallen!

Postet av Stokke IL den 15. Mar 2022

Nok en uke med masse håndball i Stokkehallen! Ta gjerne turen til Stokkehallen for å oppleve idrettsglede på nært hold. 

Torsdag 17.03
19:30: Stokke - Tjølling (3.div kvinner)

Lørdag 19.03
13:20: Stokke 2 - Holmestrand (Jenter 13)
14:45: Stokke 2 - Skade 2 (5.div kvinner)

Søndag 20.03
13:00: Stokke - Sandar 2 (Jenter 11)
14:50: Holmestrand 2 - Sandar 2 (Jenter 11)