Vestfold Elektro-Diesel blir med i 3 år til!

Postet av Stokke IL den 28. Jan 2022

Vestfold Elektro-Diesel AS som ligger flott plassert på Sundland i Stokke har en lang historie og er anerkjent utenfor Vestfolds grenser. Verkstedet har flere ganger blitt kåret til «Årets Bosch Car-service verksted». Vi setter veldig stor pris på at Vestfold Elektro-Diesel ønsker å fortsette med støtten til Stokke IL!

Firmaet er nå både Bosch diesel-senter, som ett av to i Norge, og Bosch Car-service verksted for både bil, båt, moped og motorsykkel. 

Vestfold Elektro-Diesel er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos dem kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Deres velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. De benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører derfra med nybilgarantien intakt.

Vestfold vannscooter er drevet av Vestfold Elektro-Diesel AS. De er stolte leverandører av høykvalitets vannscootere fra Yamaha. Hos dem kan du forvente en ryddig og god handel med konkurransedyktige priser, og ikke minst tett oppfølging etter kjøpet. De har også eget verksted på bygget hvor de kan gjennomføre servicer og andre reparasjoner.

https://vestfoldvannscooter.no/

https://vestfoldelektrodiesel.no/
Ny sponsor: Stokke Utleie AS klar for 3 år

Postet av Stokke IL den 25. Jan 2022

Stokke IL benyttet Stokke Utleie AS til graving av skilt- og flaggstang fundamentering høsten 2021, og vi ble veldig fornøyd med arbeidet. I etterkant av arbeidet har vi nå blitt enige om en sponsoravtale som i første omgang strekker seg over tre år. Stokke IL gleder seg til samarbeidet og takker for at Stokke Utleie AS ser verdien av en slik avtale. 

De driver utleie av forskjellige maskiner, og har mange faste, trofaste kunder, både private og bedrifter fra Holmestrand til Larvik. Lifter, minigraver 2T, flishugger, hengere, hjullaster 2T og minidumper med frontlaster er blant noen av maskinene som er til utleie. 

Vil du være med på å sponse Stokke IL? Ta kontakt med Håkon Kjølstad Nilsen på dagligleder@stokkeil.no eller på 950 63 785.Boatsupply er med som sponsor til og med 2024!

Postet av Stokke IL den 17. Jan 2022

Boatsupply AS er Norges største nettbutikk innenfor Yanmar, og tilbyr også et rikholdig og dynamisk sortiment av båtutstyr. Du finner de sentralt i Stokke sentrum i sine lokaler i Skogveien 2A. Firmaet er opptatt av at kundene opplever god kundeservice og solid kvalitet. Hvis kunden har behov for utkjøring i forbindelse med handelen, tilbys dette i nærmiljøet.

Boatsupply driver også med elektriske surfebrett gjennom varemerket www.elsurf.no og har showroom i sine lokaler i Stokke. Disse er perfekt for dem som ønsker fart og spenning på sjøen. Gjennom samarbeid med Radinn tilbys tre modeller, og disse kan konfigureres slik at du får best mulig forhold til å skape nye sommerminner.

Som en av Norges største Yanmarforhandlere på delesalg er det godt utvalg, både i butikk og på nett. De har det du måtte trenge av utstyr, og de sender over hele landet.

Stokke IL setter veldig stor pris på at Boatsupply AS er med som sponsor i tre år fremover.

https://yanmardeler.no/

https://boatsupply.no/

https://elsurf.no/
328 645 kr kom inn på Grasrotandelen i løpet av 2021!

Postet av Stokke IL den 3. Jan 2022

2021 er over, og vi fikk inn hele 328 645 kr på Grasrotandelen via Norsk Tipping. 
Tusen hjertelig takk til de 718 som velger Stokke Idrettslag. 

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi inntil 7% av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening.


Har du lyst til å støtte Stokke Idrettslag når du bruker Norsk Tipping? Les mer og velg oss via lenken under.
https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen