Ny Sponsor: Aktiv Eiendomsmegling blir med på laget!

Postet av Stokke IL den 2. Des 2022

Aktiv Eiendomsmegling sine lokale kontorer blir med som sponsor i Stokke Idrettslag. Det setter vi veldig stor pris på, og vi gleder oss til samarbeidet fremover. Hvis dere skal selge eller kjøpe bolig, velg Aktiv! 

Eiendomskontoret Aktiv Sandefjord & Andebu finner du i Rådhusgata 17 i Sandefjord. De har erfarne og lokalkjente eiendomsmeglere. De arbeider fokusert og lidenskapelig, med kunden i sentrum. Det viktigste for dem er at kunden er fornøyd og føler seg trygg, gjennom hele prosessen.

Tønsberg og Re

Eiendomskontoret Aktiv Tønsberg og Re ønsker å bidra til at hvert boligbytte blir et godt vendepunkt, uavhengig av om det er stort eller lite. De sørger for at prosessen gjennomføres på en trygg og effektiv måte, og tilbyr den rådgivningen du har behov for. Du finner dem samlokalisert i Møllegaten 8, sentralt plassert i hjertet av Tønsberg. Et møte med en av deres meglere vil vise deg hvorfor de har så fornøyde kunder. 

                                                                           Sandefjord

 

https://aktiv.no/om-aktiv/vare-kontorer/aktiv-eiendomsmegling-sandefjord-og-andebu
https://aktiv.no/om-aktiv/vare-kontorer/aktiv-eiendomsmegling-tonsberg-faerder-og-re
https://www.facebook.com/aktivtonsberg
https://www.facebook.com/aktivsandefjord
https://www.instagram.com/aktivtonsberg/
https://www.instagram.com/aktivsandefjord/
Ny sponsor: Malerfirmaet Tore Ask & Sønn blir med!

Postet av Stokke IL den 23. Nov 2022

Malerfirma Tore Ask & Sønn AS er en mesterbedrift som har eksistert over tre generasjoner. De har over 60 års erfaring fra bransjen, noe som gjør de til et trygt og sikkert valg for deg som kunde. De har dyktige ansatte med svennebrev og mesterbrev som maler og bygg tapetserer. De er godkjent for varmearbeid, i tillegg til at de er våtromssertifisert. 

De har flotte, nye lokaler ved Sundland i Stokke. Tidligere har de vært lokalisert i Tønsberg.De tar oppdrag fra både private og bedrifter. Hos Tore Ask & Sønn er det deg som kunde som er i fokus. De kommer alltid til å strekke seg det lille ekstra for at de skal overgå kundens forventninger. De kommer når de lover, utfører det de har avtalt, til avtalt pris. De leverer et kvalitetsmessig godt resultat, og etterlater arbeidsplassen ryddig og rengjort. 

Tore Ask & Sønn så dagens lys i 1960, og er i dag en tradisjonsrik mesterbedrift som har eksistert i tre generasjoner.


De er en stolt lærebedrift. På denne måten får de bidratt til å styrke fag og bransje, samt bringe kunnskap og ferdigheter videre til fremtidige generasjoner. De arbeider også for et inkluderende arbeidsliv i samarbeid med NAV. 

De tar miljøansvaret på alvor, og er derfor Miljøfyrtårnsertifisert. Dette er et konkret verktøy de kan bruke for å tenke miljø i alle ledd i virksomheten.

Vi setter stor pris på at Tore Ask & Sønn blir med på å støtte breddeidretten i Stokke IL!
https://maler-ask.no/

Stokke IL mottar 50 000,- til Nordskogstien!

Postet av Stokke IL den 3. Nov 2022

Stokke IL har mottatt 50 000,- av Sparebankstiftelsen DNB. 

Sparebankstiftelsen DNB støtter både lokale tiltak og nasjonale initiativer i Norge. Siden 2002 har vi bidratt med 8 milliarder kroner til allmenn nytte.

De støtter oss økonomisk slik at idrettslaget kan gi Nordskogstien et skikkelig løft! Nordskogstien ble etablert i samarbeid med Stokke kommune i sin tid. Stien går i Bokemoa og frem til Ragnhildrødveien i skogkanten nedenfor Rådyrveien. Pensjonistgjengen fra Stokke Idrettspark vil gjennomføre dugnaden.

Langs stien kan du lese informasjon om blant annet geologi og historie fra Stokke. 

Tusen hjertelig takk for støtten!


Stokke IL mottar 18 000,- til Nordskogstien!

Postet av Stokke IL den 26. Okt 2022

Stokke IL har mottatt 18 000,- av Bokemoa Nærmiljøutvalg!

De støtter oss økonomisk slik at idrettslaget kan gi Nordskogstien et skikkelig løft! 
Nordskogstien ble etablert i samarbeid med Stokke kommune i sin tid. Stien går i Bokemoa og frem til Ragnhildrødveien i skogkanten nedenfor Rådyrveien. Pensjonistgjengen fra Stokke Idrettspark vil gjennomføre dugnaden. Langs stien kan du lese informasjon om blant annet geologi og historie fra Stokke. 

Tusen hjertelig takk for støtten!


Breddegave på 20 000,- fra SpareBank 1 Sørøst-Norge

Postet av Stokke IL den 14. Okt 2022

Breddegave på 20 000,-

SpareBank 1 Sørøst-Norge ønsker at distriktet skal være et godt sted å vokse opp, et god sted å bo og et godt sted å flytte til. Som en del av sparebanktradisjonene, deler sparebankstiftelsene av sitt overskudd hvert år. De siste ti årene har sparebankstiftelsene bidratt med flere titalls millioner kroner i gaver og støtte til lokale lag og foreninger. Stokke IL er svært takknemlige for tildelingen, og ønsker å takke Sparebank 1 Sørøst-Norge for gaven! Den kommer godt med i et år hvor vi har gjort flere oppgraderinger i våre anlegg.