Invitasjon til Storås Rulleskifestival

Postet av Stokke IL den 3. Aug 2022

Storås Rulleskifestival

10-11 september arrangeres Storås Rulleskifestival av Stokke IL Ski og Oseberg Skilag. Se mer informasjon via invitasjonen under. Påmelding foregår gjennom Min Idrett, og åpner 15. august. Velkommen til Storås! 

Invitasjon Storås rulleskifestival 10-11.sept 2022.pdf
Stokke IL på Norway Cup!

Postet av Stokke IL den 3. Aug 2022

Stokke G14 og G15 er på Norway Cup, og til tross for blanda resultater, er stemningen på topp!
G14 har blant annet møtt Dallas Texans, som vant G14-klassen i Dana Cup, og Stokke IL er de eneste som har fått inn en scoring på dem. G15 har blitt kjent for en flott scoring og feiring, og i morgen skal de møte meksikanske Academy Elite! En kjempefin gjeng som nå er klare for B-sluttspill!Hverdagen er tilbake!

Postet av Stokke IL den 2. Aug 2022

Hverdagen er tilbake for de fleste av oss, og det markerte pensjonistene i Stokke Idrettspark med en solid dugnad. Den nederste delen på innbytterbuene på hovedbanen ble fjernet, slik at det er klart for blikk i nærmeste fremtid. På D-banen ble trekket tatt på, samt at det ble ryddet rundt banen.Lyst til å prøve Petanque i sommer?

Postet av Stokke IL den 8. Jul 2022

Stokke IL Petanque har gjennom et samarbeid med  Gjensidigestiftelsen mottatt midler slik at vi gjennom sommeren kan ha et åpent tilbud for vennegjenger og andre som ønsker å prøve spillet Petanque. Ungdommene som har blitt engasjert vil ha dette som sommerjobb. Vi håper på godt besøk, både på banen vår i Melsomvik og på vår nye flotte bane på Stokke Idrettspark.
Les mer om tilbudet her!B-laget ble avdelingsmestere for vårsesongen i 7. divisjon!

Postet av Stokke IL den 29. Jun 2022

Gratulerer så mye til Stokke IL Fotball sitt B-lag med 1. plass i 7. divisjon avdeling 1 for vårsesongen. Ni kamper har resultert i syv seire og to uavgjorte, og en imponerende målforskjell på 32-10.