Allidrett 

Stokke IL ønsker å tilby aktiviteter som kan favne flest mulig. Allidrett vil gi barna mulighet til å utforske varierte aktiviteter, inkludert de etablerte idrettsgrenene i Stokke IL.

Forskning viser at variert og allsidig aktivitet i tidlig alder øker både kroppskontroll, ferdigheter og idrettsglede, derfor er dette også et satsingsområde for NIF.

Påmelding og oppstart

Torsdag 5. januar var det oppstart av allidrett. Dette er et tilbud til barn i alderen 6-8 år (1. til 3. klasse), der barna skal få prøve seg på ulike aktiviteter og idrettsgrener gjennom sesongen, med mye lek og moro.

Treningstiden blir torsdager fra 17:00 til 18:00. Sted vil variere noe, men utgangspunktet vil ofte være gymsalen på Stokke ungdomsskole. Vi følger skoleåret, og holder på til starten av juni 2023.

Påmelding av barnet skjer via «bli medlem» i menyen øverst på denne siden, velg «Allidrett» når du skal velge gruppe. Prisen er kr 350,- pr. semester, i tillegg til medlemskap i Stokke IL.

NB! Det er begrenset antall plasser, så det gjelder å være litt rask.

Vil du bidra?

Vi har behov for flere voksne som kan bidra i gruppa i løpet av året. Kan det være noe for deg, så ta kontakt. Trygge voksne er fint rundt gruppa.

For spørsmål, ta kontakt med koordinator av allidretten, Thea Bredholt, på allidrett@stokkeil.no eller på telefon 948 66 034.

Følg Stokke IL Allidrett på Facebook for mer informasjon.