Ragnar Niemi Berg æresmedlem i Stokke IL

Postet av Stokke IL den 28. Mar 2018

Vi gratulerer Ragnar Niemi Berg som på årsmøtet til Stokke IL 20. mars 2018 ble utnevnt som æresmedlem i idrettslaget. Ragnar har gjennom flere tiår lagt ned en stor innsats i Stokke IL og spesielt i Orienteringsgruppa. 

Ragnar har vært sekretær og senere kasserer (inntil i fjor) i o-gruppa i mange år. Han stiller alltid opp på alle o-løp o-gruppa arrangerer. For hvem skulle ellers sørget for tidtaking og resultatlister? I tillegg kan nevnes verv i Vestfold o-krets og arrangør av flere treningsløp hvert eneste år.

Og selvfølgelig har han helt siden midten av 80-tallet vært aktiv o-løper. Ragnar løper rundt med Stokkes klubbfarger over hele Norge og i utlandet. Foruten Vestfold har han i det siste vært å se løpende i Bergen, på Sardinia, i Portugal og i Venezia. Ragnar trives med å ha blitt sterkt angrepet av o-basillen!

Orienteringsgruppa setter stor pris på Ragnar og er takknemlig for alt han gjør. Han er en svært likandes kar! 

Vi gratulerer med en fortjent utmerkelse.
Utmerkelser under årsmøtet

Postet av Stokke IL den 28. Mar 2018

Årsmøtet i Stokke IL er gjennomført og rammene for året er lagt. En viktig del av årsmøtet er å gi heder til de som har utmerket seg og som har lagt ned en stor innsats. På årsmøtet ble følgende hedret:

  • Æresmedlem: Ragnar Niemi Berg 
  • Gullmerke: Joran Sørli og Edvard Gundersen 
  • Sølvmerke: Hans Petter Korsane og Aili Samuelsen 
  • Innsatspokal: Aksel Bogstad og "Dugnadsgjengen" i Storås

Vi gratulerer og takker for innsatsen som er nedlagt. (Hans Petter og Aksel var dessverre ikke tilstede)
Levert av IdrettenOnline